<h2>ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ</h2> <h2>ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ</h2>
Previous Next
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΩΝ
Η τακτική συντήρηση του λεβητοστασίου μας εξοικονομεί χρήματα!
 
Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την Ελληνική νομοθεσία και σε όλες τις περιπτώσεις,το κόστος μιας τέτοιας εργασίας είναι μικρότερο της επιβάρυνσης από την αυξημένη κατανάλωση ενός ασυντήρητου λεβητοστασίου.Επιπλέον με την ετήσια συντήρηση καλύπτονται και οι προδιαγραφές συντήρησης των κατασκευαστών καθώς ελαχιστοποιείται η περίπτωση βλάβης ή φθοράς των μηχανημάτων. Η σωστή περίοδο συντήρησης είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης, συνήθως τον Απρίλιο ή το Μάιο για την χώρα μας, ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης εντος του Λέβητα, κατά την περίοδο του καλοκαιριού και διαβρώσουν τα εσωτερικά του τοιχώματα, μειώνοντας έτσι τον χρόνο ζώνης του.
 
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους του κλάδου έχοντας έτσι τη δυνατότητα κάλυψης οποιαδήποτε ανάγκη σας.
 
Η εταιρία μας έχει εξειδικευτεί ιδιαίτερα στην ετήσια συντήρηση καυστήρα-λέβητα.
 
 
Ο καυστήρας δεν είναι μια απλή ηλεκτρική συσκευή.
 
Στον καυστήρα υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις συντήρησης και ρύθμισης και για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των καυστήρων (υγρών & αεριών καυσίμων) χρειάζεται επαγγελματισμός και εμπειρία.
 
Τα όργανα ελέγχου και ρύθμισης της λειτουργίας του καυστήρα, των αυτοματισμών, των συστημάτων ασφαλείας και οι ηλεκτρικές συνδέσεις του λεβητοστασίου βρίσκονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του συντηρητή καυστήρων και υπεύθυνο του λεβητοστασίου.
 
Ο καυστήρας είναι το σημαντικότερο και πολυπλοκoτερο μέρος της κεντρικής θέρμανσης.Ελέγχει όλα τα συστήματα ρύθμισης της φλόγας (ροη καυσίμου, αέρα, αισθητήρων λέβητα κτλ) για την ιδανικότερη λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης.
 
Η καλή λειτουργία των μηχανημάτων και η μείωση του κινδύνου της πρόωρης Φθοράς τους εξασφαλίζεται με την τακτική παρακολούθηση και συντήρηση του λεβητοστασίου. Αυτό μας εξασφαλίζει την άρτια, ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του λεβητοστασίου καθώς επίσης και εξοικονόμηση χρημάτων λόγο της σωστής ρύθμισης του συστήματος.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση του λεβητοστασίου σας.